Kilderi

Dette fænomen kilderi

Del denne side:
'Her er kildemonstret' kat bliver kildet af hund, så den hviner: 'Neejjj!'

Hvordan er det at blive kildet?

 • På mange måder er det et paradoksalt fænomen. Det har været brugt som torturmetode. Mange mennesker betragter det også som ren tortur og hader som pesten at blive kildet.
 • Samtidig er det leg og bruges ofte som sådan. Det ses ofte med børn, men det er karakteristisk for par, at de kilder hinanden. Her forekommet kilderi ofte i forbindelse med barnlige lege som jagt, brydekampe og lignende.
 • Når jeg tænker tilbage på brudte kærlighedsforhold, er det også ofte kilderiet, der står stærkt, ligesåvel som kærtegnene og kyssene. Ofte føler jeg stadig min eks sidde på mig og kilde mig på maven - og drømmer om, at det kunne ske igen. Eller igen at få min eks til at le og hyle og spjætte helt vildt under mine fingre.
 • Men dermed ikke sagt, at jeg ikke også har oplevet det som tortur, her er mange ubehagelige minder fra skolegården. Bliver kilderiet ved i for lang tid, så bliver det for meget.
 • Nogen har det som en fetisch, noget de tænder seksuelt på - enten ved selv at kilde eller at blive kildet. Her finder det ofte sted i forbindelse med, at offeret bliver bundet.
 • Uanset hvad der har fået dig til at komme her, så er du velkommen.

 • Hedder det kilderi eller kildning?


  At søge efter kildning på Nettet


  Bondage og kilderi

  En ung pige sidder overskrævs på en fyr og spørger, om han er kilden.

  Det er sjældent at en, der bliver kildet, er helt løs.

  Det forbindes ofte med kilderi som fetich, at offeret er bundet. Her hører det nærmest med, og formålet er ofte, at det forhindrer offeret i at beskytte de kildne steder eller gå til modangreb på kilderen. Det forstærker også følelsen af at være kilden, når offeret ikke kan gøre noget som helst og ingen chance har for at undslippe. Men selv uden at offeret er bundet, finder der ofte en eller anden form for fastholden sted. Når det ikke sker, er det en decideret kildekamp, hvor begge brydes og kilder hinanden. Her vil det dog oftest ende med, at den ene part bliver den lille og bliver lagt ned til en kildetur.
  Det er yderst almindeligt, at kilderen sætter sig på sit offer, hvor kropsvægten vil være nok til at holde offeret på plads. Det kan være overskrævs eller sidelæns, det sidste især hvis offeret er på en sofa eller bænk, det kan være på benene for at holde dem i ro, det kan være på hoften eller livet. Det er en almindelig adfærd i forbindelse med kilderi helt fra barn af. Eller også sætter kilderen sig ved offerets hoved og knæler på de oprakte arme.

  Er der flere om at kilde offeret vil der altid være en eller flere, der holder armene fast, ofte også benene. De kan holdes i en benlås, så dem der holder benene har hænderne fri til at kilde fødder og ben. Alt det starter allerede, når kildningen finder sted blandt børn som leg. For det er urealistisk, at offeret kan ligge stille, deres refleks er altid flugt, modstand eller kamp.
  Når offeret bindes, så kan det være bagbundet og med hænder og fødder bundet sammen, eller det kan være spredt ud i en tremmeseng. Der er muligheder nok.